Πως αγοράζω Bitcoin!Πως αγοράζω κρυπτονομίσματα!

Πως αγοράζω Bitcoin!Πως αγοράζω κρυπτονομίσματα!

Όλο και περισσότερος κόσμος μπαίνει στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων όμως ακόμα περισσότεροι μας ρωτούν :Πως αγοράζω Bitcoin;Πως αγοράζω κρυπτονομίσματα;

Όσοι ασχολείστε ήδη παραβλέψτε αυτό το άρθρο αφού απευθύνεται μόνο σε όσους τώρα ξεκινούν.

Στις αρχές υπήρχε μεγάλη δυσκολία για αγορά Bitcoin και κρυπτονομισμάτων αλλά πλέον γίνεται όλο και πιο εύκολο.

Σας παραθέτουμε λοιπόν από τους πιο συνηθισμένους τρόπους και εύκολους

Binance

Η Binance είναι ίσως το πιο δημοφιλές ανταλλακτήριο στην αρχική του έκδοση που μπορείτε να δείτε εδώ μπορούμε να μεταφέρουμε μόνο κρυπτονομίσματα για ανταλλαγές, Binance με μια ακόμα πλατφόρμα της δίνει την δυνατότητα αγορά κρυπτονομισμάτων με ευρώ δείτε τη εδώ.

πλέον όμως η

Και στα δυο ανταλλακτήρια πρώτα θα πρέπει να ακολουθήσετε τις διαδικασίες έγκρισης του λογαριασμού στέλνοντας κάποια εύκολα έγγραφα (Δίπλωμα αυτοκινήτου ή Ταυτότητα κτλ)

Έπειτα ξεκινάτε την αγορά Bitcoin ή Ethereum εδώ και αν θέλουμε να τα αλλάξουμε σε άλλα κρυπτονομίσματα τα στέλνουμε εδώ.

Coinbase

Ο μοναδικό παίχτης μέχρι πρότινος στην διαδικασία αγοράς κρυπτονομισμάτων, η Coinbase είναι μια από τις πιο user friendly πλατφόρμες και με εφαρμογή στο κινητό που τα κάνει όλα.

Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε την διαδικασία από κινητό κατεβάστε εδώ την εφαρμογή και κάντε εγγραφή,ξανά θα σας ζητηθούν πληροφορίες επιβεβαίωσης και έπειτα για αγορά χρησιμοποιούμε μόνο e-banking.Προσοχή στην μεταφορά χρημάτων για να μην χρεωθείτε 7 ευρώ από την τράπεζα πατήστε χρέωση από κοινού και θα χρεωθείτε μόνο 1 ευρώ έμβασμα.

Στη Coinbase μπορούμε τα βρούμε Bitcoin.Ethereum,Bitcoin Cash,Ethereum Classic,Litecoin,0x ενώ αναμένονται και άλλα.Για ανταλλαγή με άλλα κρυπτονομίσματα τα στέλνουμε σε κάποιο ανταλλακτήριο όπως το Binance.

Bitcoin ATM

Τα ATM σκάνε σαν τα μανιτάρια τον τελευταίο καιρό σε όλη την Ελλάδα και παγκοσμίως,είναι σίγουρα μια από τις πιο γρήγορες και άμεσες λύσεις για κάποιον που θέλει εδώ και τώρα να αγοράσει,όμως πάντα το ταχύτερο είναι και ακριβότερο αφού οι προμήθειες ξεπερνούν το 5-7%.

Δείτε εδώ πως λειτουργεί το ATM

Υπάρχουν ακόμα πολλοί τρόποι αγοράς αλλά σας δώσαμε τους πιο ασφαλείς,άμεσους και δοκιμασμένους.

Περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα εδώ

Leave a Comment