Κάρτες ΜΗ Αλλαγής! Πώς Bloode και Public έστειλαν το μήνυμα της αιμοδοσίας 

Κάρτες ΜΗ Αλλαγής! Πώς Bloode και Public έστειλαν το μήνυμα της αιμοδοσίας 

Οι γιορτές σημαίνουν δώρα, ως ένδειξη φροντίδας για τους αγαπημένους μας. Μαζί με τα δώρα, έρχεται και η κάρτα αλλαγής, ώστε η κίνησή μας να μπορεί να μετατραπεί σε κάτι σίγουρα χρήσιμο για τον παραλήπτη.

Αυτές τις γιορτές, το Bloode, μαζί με τα Public, μοίρασαν Κάρτες ΜΗ Αλλαγής, ή αλλιώς Κάρτες με το πολύτιμο μήνυμα της ζωής, της ελπίδας, της αιμοδοσίας. Μια ευγενική υπενθύμιση για να κάνουμε όλοι το μόνο δώρο που κανείς δεν θα σκεφτεί να το αλλάξει.

Πάνω από 10.000 κάρτες μοιράστηκαν από τα καταστήματα Public στο Golden Hall και στο Σύνταγμα, μαζί με τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα και λειτούργησαν ως μία μικρή αφύπνιση για αιμοδοσία. Η ενέργεια αυτή, συνδυαστικά με την Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Bloode, οδήγησε σε αύξηση των επισκέψεων στη σελίδα αιμοδοσίας του Bloode κατά 11%  σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες και σε 1445 νέους αιμοδότες.

Η συνεργασία του Bloode με τα Public ήρθε σε μία στιγμή κρίσιμη για την αιμοδοσία, καθώς η προσέλευση των αιμοδοτών, λόγω των γιορτών αλλά και της πανδημίας, έχει μειωθεί δραματικά. Η συνεργασία αυτή συμπληρώνει τη δράση αιμοδοσίας του Ομίλου Ολυμπία και των εργαζομένων των Public, που τον Οκτώβριο έδωσαν αίμα για την υποστήριξη των αναγκών της χώρας, μαζί με το Bloode.

«Είναι τιμή  και χαρά μας που το Public είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθειά μας να μεταφέρουμε ένα τόσο σημαντικό μήνυμα: την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η χαρά μας είναι διπλή από τη στιγμή που η συνεργασία δεν μένει στη θεωρία, αλλά μετουσιώνεται και στην πράξη αιμοδοσίας από τους ίδιους τους εργαζομένους της εταιρείας”, δήλωσε η Ναταλία Κρίτσαλη, συν-ιδρύτρια του Bloode.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις και εσύ;

●          Επικοινώνησε μαζί μας στο bloode.org για να βρεις πού, πότε και πώς μπορείς να δώσεις αίμα.

●          Υποστήριξε την επόμενη αιμοδοσία μας κάνοντας  μία μικρή αλλά πολύ σημαντική δωρεά εδώ.

Κάθε αιμοδοσία σώζει ζωές!

Το Bloode είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2015 και σκοπεύει στην αύξηση των αιμοδοτών και στην καλλιέργεια του εθελοντισμού στην Ελλάδα. Στην ψηφιακή πλατφόρμα bloode.org  μπορεί κάθε πολίτης να απευθύνει έκκληση για αίμα καθώς και να βρει όλες τις πληροφορίες για την αιμοδοσία.

Μέχρι σήμερα έχουν διοργανώσει 127 εθελοντικές αιμοδοσίες  στις οποίες έχουν δώσει αίμα 4069 αιμοδότες. Στην πλατφόρμα εκκλήσεων έχουν λάβει συνολικά 376 εκκλήσεις για αίμα και αιμοπετάλια στις οποίες έχουν ανταποκριθεί 1498 εθελοντές αιμοδότες.

The post Κάρτες ΜΗ Αλλαγής! Πώς Bloode και Public έστειλαν το μήνυμα της αιμοδοσίας  appeared first on Usay.gr.

ΠΗΓΗ usay.gr

Leave a Comment