Professional Sinnerz

Professional Sinnerz

1)Για αρχή είστε οι και λέγεστε.
Είμαστε οι Professional Sinnerz από τη Θεσσαλονίκη και λειτουργούμε σαν γκρουπ από το 2002.

2)Ετοιμάζετε νέα δουλειά; Αν ναι τι έχουμε να περιμένουμε από αυτή;
Είμαστε στο στάδιο όπου διαλέγουμε τα επόμενα tracks που θα μπουν στο νέο album, πια θα είναι τα singles, σε πια θα έχουμε καλεσμένους κτλ.. Θέλουμε να κάνουμε ένα δίσκο με 10 κομμάτια, καλύτερο απο τον προηγούμενο ,να δώσουμε στους Funs μάς το καλύτερό μας εαυτό.

3)Πως σας φαίνεται η μουσική σκηνή σήμερα;
Έχει τα θετικά της, πχ έχει προχωρήσει σε κάποια στάδια η μουσική και ο ήχος μπροστά. Από την άλλη έχουμε και τα αρνητικά αφού κάθε σκουπίδι γίνεται επιτυχία. Παράξενες εποχές

4)Πως βλέπετε τα talent show και τους τραγουδιστές που βγαίνουν από αυτά ?
Εμείς γελάμε πάντως πάρα πολύ με τις auditions. Από κει και πέρα, δυστυχώς, κάθε τραγουδιστής και γκρουπ που βγαίνει από αυτά τα shows πρέπει να δουλέψει 3 φορές πιο σκληρά από τον καθένα για να μην εξαφανιστεί από τη μουσική βιομηχανία τον επόμενο χρόνο, γιατί πλέον το κοινό του θα ασχολείτο με τον επόμενο τραγουδιστή της εκπομπής.

5)Από ποιους καλλιτέχνες έχετε επηρεαστεί – τι ακούσματα είχατε σαν νέοι?
Έχουμε επηρεαστεί από όλα τα είδη μουσικής. Το Hip Hop των 90ς ,την Ροκ μουσική γενικά, και όλο τον Funk Soul ήχο των 70ς. Ότι κάθεται καλά στο αυτί μας, μας δίνει και από μια ιδέα σαν artists.
6)Με ποιους θα θέλατε να συνεργαστείτε από τον χώρο?
Πάντα έχουμε καλλιτέχνες στο μυαλό μας με τους οποίους θα θέλαμε να κάνουμε κάποιο κομμάτι. ΄Οταν υπάρχει η σωστή στιγμή, γίνεται η συνεργασία. Όπως έγινε με τους Swollen Members,Nevma,Arsonist κτλ…είναι πολλά τα ονόματα που θαυμάζουμε και θα θέλαμε να γίνει κάτι.. σιγά σιγά..
7)Τι είναι πηγή έμπνευσης για τα τραγούδια σας?
Για τον Αδάμαντα η ζωή του, γιατί πάντα γράφει για πράγματα που τον αγγίζουν στην καθημερινότητα Για τον Tyler όλες οι μουσικές που κάθεται και ακούει όλη μέρα σπίτι του.
8)Πως παρατηρείτε την Ελλάδα σήμερα ?
Όπως πάντα. Οι πλούσιοι καλοπερνάνε και όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Θα ηθελά πολυ να φτάσει η χώρα μας σε ένα επίπεδο όπως η Αγγλία και η Γερμανία αλλά…..
9)Τι θα συμβουλεύατε τους νέους καλλιτέχνες?
 
Να προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, να πιστεύουν στη δουλειά τους και να βρουν το σωστό team να τους προωθήσει.

10)Σε ρεπορτάζ του music-dreams.gr είδαμε πως στις συναυλίες στην επαρχία οι καλλιτέχνες αδιαφόρησαν δίνοντας μια τυπική και σύντομη συναυλία και έφυγαν. Τα mail έπεσαν βροχή στο site μας και ο Νίκος Μουρατίδης κάλεσε τον κόσμο να τους κράζει, ποια είναι η άποψη σας;
Εμείς πιστεύουμε πως οι καλύτερες συναυλίες μας ήταν στην επαρχία Ο κόσμος δεν βλέπει πράγματα σε καθημερινή βάση όπως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Ο μόνος λόγος για να δώσεις μια μέτρια συναυλία είναι όταν αδιαφορεί ο κόσμος. Όταν το κοινό σε υποστηρίζει ,δεν μπορείς να τους απογοητεύεις.

11)Μουσική και ναρκωτικά τι συμβουλεύετε τους νέους;
Οτιδήποτε σε κρατάει πίσω στη ζωή είναι ναρκωτικό και τη δουλειά σου είναι ναρκωτικό. Αν δεν είσαι εθισμένος σε κάτι είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις. Έχουμε αρκετά εμπόδια στη ζωή μας, δεν χρειάζεται να βάζουμε και άλλα.

12)Που θα σας δούμε φέτος;
Παντού!!!

Συνέντευξη
Λάμπρος Μοσχέτας

Leave a Comment