Ο βραβευμένος Bartender Θέμης Μανώλης στο music-dreams.gr

Ο βραβευμένος Bartender Θέμης Μανώλης στο music-dreams.gr

“Drinking in the name of”  Ο τίτλος κάθε άλλο από τυχαίος είναι αφού το αγαπημένο τραγούδι του καλεσμένου μας, είναι το Killing in the name of, των Race against the machine!

O πανικός που επικρατεί κάθε φορά που «παίζει» το συγκεκριμένο τραγούδι, το «πέταγμα» των μπουκαλιών καθώς και τα κόλπα που κάνει με τα ποτήρια και τον πάγο, όταν παρουσιάζει τα νέα του Cocktail, είναι απερίγραπτος!!!

Ο λόγος για τον τρεις φορές βραβευμένο Bartender στο Ην. Βασίλειο Θέμη Μανώλη όπου διαπρέπει ακόμα και σήμερα σε διαγωνισμούς του εξωτερικού. Τελευταίο του απόκτημα το 4ο αστέρι του Bartendering, αφού πρόσφατα το καλοκαίρι ήταν καλεσμένος ως κριτής, αυτή τη φορά στο Λίβερπουλ για τον ετήσιο διαγωνισμό UK BARTENDER AWARDS.

jjΑς δούμε λοιπόν τι λέει ο ίδιος για την δουλειά του:

Το μικρόβιο του μπάρμαν μπήκε μέσα μου, λίγο μετά την ηλικία των 17 ετών, όταν ένα βράδυ ενώ δούλευα ως σερβιτόρος σε Club στο Μπουρνάζι, την προσοχή μου τράβηξε ο μπάρμαν του μαγαζιού όπου μπέρδευε κάποια ποτά μέσα σε ένα σέικερ και χόρευε στον ρυθμό της μουσικής… τον πλησίασα διστακτικά και παρακολουθούσα κάθε του κίνηση. Όταν με πήρε χαμπάρι ότι είχα “σκαλώσει” και τον κοίταζα με πλησίασε και μου είπε: «Μικρέ, θες να γίνεις μπάρμαν;» Αυτό ήταν!! Μόλις μπήκα μέσα από την μπάρα, κατάλαβα ότι αυτό ήταν το “σπίτι” μου!

Ξεκίνησα να μαθαίνω σταδιακά τα ποτά και στην συνέχεια πώς να τα μπερδεύω και να φτιάχνω Cocktails. Η αγάπη μου για το επάγγελμά μου πλέον, ήταν η αφορμή να κυνηγήσω το όνειρό μου και να διαπρέψω σε αυτό. Έτσι πήρα την μεγάλη απόφαση να φύγω στο εξωτερικό και να κατέβω σε διαγωνισμούς! Μετά από 23 χρόνια μπορώ τελικά να πω, ότι τα κατάφερα αφού έχω στο ενεργητικό μου 81 δικά μου Cocktails καθώς και τρεις διακρίσεις από τους διαγωνισμούς που έλαβα μέρος.
Έχω δουλέψει στις μπάρες των μεγαλύτερων νυχτερινών μαγαζιών της Αθήνας και πλέον με την εμπειρία μου και την βοήθεια της ομάδας μου, Themis “Cocktails and Drinks” – Team, διοργανώνουμε διάφορα eventghs και «στήνουμε» τα Cocktail menu διαφόρων μαγαζιών.

Σκοπός μας είναι να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας και να γίνονται πιστοί ακόλουθοί μας!! Η σελίδα μας στο Facebook είναι: Themis “Cocktails & Drinks” – Team όπου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα Cocktails μου, μέχρι να τα δοκιμάσετε!!!

Leave a Comment