Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Σταυρό του Νότου Plus

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Σταυρό του Νότου Plus

«Από τις πιο ωραίες στιγμές στη δουλειά μας είναι η συνάντηση με φίλους μουσικούς στο πάλκο. Αυτή την Παρασκευή θα έχω την τιμή να συμπράξω με τέσσερις μουσικούς που θαυμάζω: Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Ηρακλής Βαβάτσικας, Κυριάκος Γκουβέντας και Βαγγέλης Καρύπης. Πάρτυ τάιμ που λένε και στο χωριό μου!»

Αυτά είπε ο Δημήτρης Μυστακίδης αναφερόμενος στην τελευταία παράστασή του την προσεχή Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Κλείνοντας τον κύκλο των φετινών του εμφανίσεων του στον Σταυρό του Νότου Plus, και με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης θα μας ταξιδέψει για άλλη μια φορά στον κοινό μας μουσικό τόπο, το αστικό λαϊκό τραγούδι, μεταφέροντάς μας τη μοναδική αύρα του ρεμπέτικου.

Μαζί με τους συνεργάτες του, Γιώργο Τσαλαμπούνη και Δημήτρη Παππά στις κιθάρες, Iφιγένεια Ιωάννου στο τραγούδι και Γιάννη Μπαξεβάνη στην ηχοληψία, μας καλεί να απολαύσουμε και πάλι ατμοσφαιρικές διασκευές και επανεκτελέσεις γνωστών τραγουδιών από όλο το φάσμα του ρεμπέτικου.

Σ’ αυτό το πάρτυ όμως, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, θα έχει παρέα του και τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικούς, τον Μάνο Αχαλινωτόπουλο με το κλαρίνο του, τον Ηρακλή Βαβάτσικα με το ακορντεόν του, τον Κυριάκο Γκουβέντα με το βιολί του και τον Βαγγέλη Καρύπη με τα κρουστά του. Μέσα από έναν μουσικό διάλογο με τη λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα μας δώσουν τη χαρά να ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια εκτελεσμένα με την υψηλή δεξιοτεχνία τους!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

“Εσπεράντο, τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας”

Τελευταία παράσταση: Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

SPECIAL GUESTS:

ΜΑΝΟΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΥΒΕΝΤΑΣ και ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΥΠΗΣ

Σταυρός του Νότου Plus

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος – Τηλ: 210 9226975
Ώρα έναρξης: 22:30

Leave a Comment