Μελίνα Ασλανίδου – Υπογραφή album

Μελίνα Ασλανίδου – Υπογραφή album

Η χθεσινή βραδιά στο Reload τα είχε όλα!!

Συγκίνηση, αγάπη, όμορφες στιγμές και πολλά πολλά τραγούδια από το νέο album «Με φωνάζουνε με το μικρό μου» της Μελίνας Ασλανίδου που συνάντησε τους φίλους της, στην καρδιά της Αθήνας!

Η Μελίνα βρέθηκε από νωρίς στο Reload, ευδιάθετη αλλά και συγκινημένη. Οση ώρα μιλούσε με τους δημοσιογράφους στον πάνω όροφο του δισκοπωλείου, πλήθος φίλων της, την περίμενε στο ισόγειο του χώρου, κρατώντας στα χέρια το νέο της album, τραγουδώντας «by heart» όλους τους στίχους των τραγουδιών και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο «Με φωνάζουνε με το μικρό μου».

Σχεδόν δυο ώρες κράτησε το event, με τη Μελίνα να υπογράφει αντίτυπα, να μοιράζει αγκαλιές να μιλά και να φωτογραφίζεται με όλους όσους βρέθηκαν εκεί, έναν προς έναν ..και ήταν πολλοί !!!

Η είδηση της ημέρας ήταν η ανακοίνωση των εμφανίσεων της στο Θέατρο Βεργίνα στο Regency Casino στην Θεσσαλονίκη. Η Μελίνα δεν αποκάλυψε πολλά, πέρα από το ότι θα είναι με ξεχωριστή παράσταση με σημαντικούς συντελεστές και με έναρξη κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κρατάμε την αγάπη και τα χαμόγελα, ευχαριστούμε όλους και συνεχίζουμε….

Ο νέος δίσκος της Μελίνας Ασλανίδου, περιλαμβάνει 11 τραγούδια μεταξύ των οποίων τις μεγάλες επιτυχίες «Να Με Δικαιολογήσεις», «Προσωπική Επιλογή», «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς» και τη Νο 1 επιτυχία «Νερό και Χώμα», μια συνεργασία με τους Stavento!

Τραγούδια που ήδη αγαπήσαμε και άλλα νέα που σίγουρα θα λατρέψουμε, με την μοναδική ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου. Μια μελωδική περιπλάνηση, μια διαδρομή ανάμεσα σε πολλά μουσικά είδη, δίνει το στίγμα της μοναδικής «δικής μας » Μελίνας…

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του τίτλου του album, που χαρακτηρίζει τη Μελίνα, έναν άνθρωπο της καρδιάς μας.

Συνεργάτες της σε αυτό το ταξίδι, οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Όλγα Βλαχοπούλου, Εύη Δρούτσα, Κωνσταντίνος Μηλιωτάκης, Ρεβέκκα Ρούσση, Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης και Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Το album «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου» της Μελίνας Ασλανίδου κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και περίπτερα από την Heaven Music!

Leave a Comment