Lαleousa Live Nights

Lαleousa Live Nights και ατελείωτος λουλουδοπόλεμος
Μετά το δυναμικό comeback του ιστορικού αυτού μαγαζιού στην νυχτερινή Αθήνα και τον ατελείωτο λουλουδοπόλεμο στην πρεμιέρα αλλά και την επόμενη βραδιά ήρθε η ώρα της χαλάρωσης με καλούς φίλους

Το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο και τα λουλούδια έπεφταν βροχή. Ο Γιώργος Δασκαλάκης- ο οποίος ηγείται του σχήματος-με πολλές ώρες…πτήσεων στην νύχτα έχει τον τρόπο να κάνει τον κόμο να περνά καλά. Πρωτοξεκίνησε άλλωστε την καριέρα του αρκετά χόνια πριν. Έκτοτε η πορεία του είναι ανοδική και γι΄αυτόν τον λόγο τον εμπιστεύτηκαν οι μετρ των επιτυχιών Αλέκος Χρυσοβέργης-Σπύρος Γιατράς και Εύη Δρούτσα-Βαγγέλης Τούντας για το νέο του cd με τίτλο «Σε περιμένω” που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την FinalTouch-Universal σε παραγωγή Εύης Δρουτσα και με γενικη επιμελεια του Μίλτου Καρατζά. Στο πλευρό του στην «Laleousa live” είναι η εκρηκτική Μαργαρίτα Γκινοσάτη, μια ανερχόμενη σπουδαία φωνή που τραγούδησε απο τελευταίο cd της το τραγουδι της με την μεγαλη επιτυχία «Όαση”.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης ταλαντούχοι νέοι τραγουδιστές ενώ τις εντυπώσεις κλέβει και η ταλαντούχα ξανθιά τραγουδίστρια Ελπίδα Αδαμίδου .

Με καλή διάθεση από τους τραγουδιστές αλλά και το προσωπικό του μαγαζιού καλά κουρδισμένο, η πρεμιέρα της περασμένης Παρασκευής ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη.

Η επόμενη μέρα όμως ήταν αφιερωμένη στην ξεκούραση και στους καλούς…φίλους.

Η Μαργαρίτα Γκινοσάτη αποφάσισε να χαλαρώσει πίνοντας ποτό με τον πολύ καλο της φίλο και «απόλυτο αρσενικό” Στέφανο Ορφανίδη στον πολυχώρο που ο ίδιος διαθέτρει στο Μαρκόπουλο Αττικής….τα λόγια είναι περιτά…

Leave a Comment