Καίτη Γαρμπή & Στέλλα Καλλή στο «ΦΩΣ»

Καίτη Γαρμπή & Στέλλα Καλλή στο «ΦΩΣ»

Το νούμερο 1 γυναικείο σχήμα, η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα κέρδισαν τις εντυπώσεις και αυτό το σαββατοκύριακο στο “ΦΩΣ”.

H Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή πήραν τον ανθό του ελληνικού τραγουδιού και τον έφεραν στο ΦΩΣ. Με την εκρηκτική τους ενέργεια και την αμφίδρομη επικοινωνία τους με το κοινό, πιστές σε τραγούδια αγαπημένα, παρέσυραν τον κόσμο σε ένα non stop πάρτυ! Εναλλάσοντας τις solo εμφανίσεις τους με ντουέτα έκπληξη δημιούργησαν το απόλυτο talk of town στέκι για το χειμώνα μας!

Έμπειρη, γοητευτική με μια φωνή που έχει το χρόνο σύμμαχο, η Καίτη Γαρμπή, πιο ώριμη από ποτέ φωνητικά και ερμηνευτικά, με την διαχρονική, ιδιαίτερη, ζεστή και ξεχωριστή χροιά της, φώτισε το ΦΩΣ και όλους όσοι είμαστε εκεί, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και μεγάλες επιτυχίες του ’90. Η Στέλλα Καλλή, σπουδαία λαϊκή φωνή της νέας γενιάς, δυναμική παρουσία, φέρνει την δική της αύρα στο ΦΩΣ, τόσο ερμηνευτικά – αποκάλυψη σε τραγούδια απρόσμενα – όσο και με την σκηνική της παρουσία.

Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής φρόντισαν με κάθε λεπτομέρεια η οπτικοακουστική εμπειρία στο “ΦΩΣ” να είναι μοναδική! Ιδιαίτερη στιγμή η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου οι οποίες φροντίζουν με τις επιλογές τους να δημιουργήσουν ένα ποιοτικά ζεστό κλίμα στο ΦΩΣ.

Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές τους είδαμε τον θίασο του “Μόλις χώρισα” με τους Μέμο Μπεγνή, Νάντια Μπουλέ και Ορφέας Παπαδόπουλος, η Σόφη Ζανίνου, η Κωσταντίνα Κλαψινού που δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να αφιερώνουν τραγούδια, μαζί τους ο σκηνοθέτης Βασίλης Μυριανθόπουλος , με την παρέα του διασκέδασε την Κυριακή και ο ο Χρήστος Μενιδιάτης. Επίσης ο Νίκος Κοκλόνης με τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Γιάννη Καζανίδη, το Χάρη Σιανίδη, και τον Ηλία Μιχαλόλια.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ» κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα. Το γυναικείο νυχτερινό σχήμα του φετινού χειμώνα! Μια αναμφισβήτητα επιτυχημένη δυναμική συνύπαρξη επί σκηνής φωτίζει τη νυχτερινή Αθήνα, με θηλυκή διάθεση, καλά λαϊκά τραγούδια που υπόσχεται να εκτοξεύσει τη διασκέδαση στα ύψη!

Credits

Concept σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου

Ενορχήστρωση programming: Κώστας Μηλιωτάκης, Ματί Παλαιολόγος

Εικονογράφιση: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

ΦΩΣ Βουτάδων 6, Γκάζι Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306 Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή απόγευμα

Leave a Comment