Καίτη Γαρμπή – Στέλλα Καλλή στο «ΦΩΣ»

Καίτη Γαρμπή – Στέλλα Καλλή στο «ΦΩΣ»

H Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή άναψαν το «ΦΩΣ» της διασκέδασης και κέρδισαν τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας ότι είναι το νούμερο 1 γυναικείο σχήμα του χειμώνα. Πιστές στο concept που υιοθέτησαν ως άλλες πρωταγωνίστριες του Pulp Fiction.

H Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες – δικές τους αλλά και άλλων συνθετών – φλέρταραν με τη σκηνή και το κοινό τους, δυναμίτισαν την πίστα με την ενέργεια και τη σκηνική τους παρουσία.

Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Έμπειρη, γοητευτική με μια φωνή που έχει το χρόνο σύμμαχο, η Καίτη Γαρμπή, πιο ώριμη από ποτέ φωνητικά και ερμηνευτικά, με την διαχρονική, ιδιαίτερη, ζεστή και ξεχωριστή χροιά της, φώτισε το ΦΩΣ και όλους όσοι είμαστε εκεί, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και μεγάλες επιτυχίες του ’90. Η Στέλλα Καλλή, σπουδαία λαϊκή φωνή της νέας γενιάς, δυναμική παρουσία, φέρνει την δική της αύρα στο ΦΩΣ, τόσο ερμηνευτικά – αποκάλυψη σε τραγούδια απρόσμενα – όσο και με την σκηνική της παρουσία.

Η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή, πήραν τον ανθό του ελληνικού τραγουδιού και τον έφεραν στο ΦΩΣ. Κι επειδή σέβονται το κοινό τους, φρόντισαν να φτιάξουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής. Ιδιαίτερη στιγμή η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISSSAXOVAGIA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου οι οποίες φροντίζουν με τις επιλογές τους να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτεροι κλίμα στο ΦΩΣ .

Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές τους είδαμε τον Διονύση Σχοινά, την Άννα Μαρία Αντύπα, τον Νίκο Αποστολόπουλο με τη σύζυγό του Ρόη, τον Γιώργο Βάλαρη με τον Θοδωρή Βαρβία και την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, την Μαρία Λουίζα Βούρου, τον Αλέξανδρο Μίρτο, τον Δημήτρη Μηλιόγλου και άλλους.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ» κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα. Το γυναικείο νυχτερινό σχήμα του φετινού χειμώνα! Μια αναμφισβήτητα επιτυχημένη δυναμική συνύπαρξη επί σκηνής φωτίζει τη νυχτερινή Αθήνα, με θηλυκή διάθεση, καλά λαϊκά τραγούδια που υπόσχεται να εκτοξεύσει τη διασκέδαση στα ύψη!

Credits

Concept σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου

Ενορχήστρωση programming: Κώστας Μηλιωτάκης, Ματί Παλαιολόγος

Εικονογράφιση: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

ΦΩΣ Βουτάδων 6, Γκάζι Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306 Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή απόγευμα

Leave a Comment