Οι ΜΟΡΤΕΣ live στο ΙΛΙΟΝ plus

Οι ΜΟΡΤΕΣ live στο ΙΛΙΟΝ plus

Πέμπτη 25 Φλεβάρη

Οι “ΜΟΡΤΕΣ” είναι μια παρέα μουσικών, μια μπάντα που αποτελείται από φίλους με κοινή αγάπη στα μπλουζ, το ροκ και το ρεμπέτικο.

 

Βασίζεται σε μια ιδέα του Άγη Νικολακόπουλου (πρώην ALTER EGO/ΕΝ ΨΥΧΡΩ) που είναι και ο τραγουδιστής, βασικός συνθέτης και στιχουργός του συγκροτήματος.

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τη πρώτη τους δουλειά με τίτλο «Η εκδίκηση της ροκιάς» με τη Final Touch του Μίλτου Καρατζά. Η μουσική τους συνδυάζει τα μπλουζ, την κάντρυ, το ροκ, την τζαζ ακόμα και το σουίνγκ, με το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το δημοτικό. Ο στίχος ελληνικός, θυμίζει «άλλες εποχές».

 

Στις ηχογραφήσεις του δίσκου συμμετέχουν πολλοί ακόμα καταξιωμένοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό ταίριασμα διαφορετικών μουσικών, όπου τίποτα δε ακούγεται «εκτός θέματος» και όλα μοιάζουν να αλληλοσυμπληρώνονται.

 

Η βασική σύνθεση του γκρουπ είναι:

Άγης Νικολακόπουλος/φωνή, Γρηγόρης Μουμτζής/κιθάρα, Θωμάς Σύγγας/μπουζούκι, Άκης Πετρινώτης /μπάσο, Γιώτης Κύτταρης/κιθάρα,slide guitar και Γιάννης Βερούχης/τύμπανα.

Μουσικοί με μεγάλη εμπειρία στα live, ξεκινούν έναν κύκλο εμφανίσεων με σκοπό να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό.

 

Η πρώτη τους εμφάνιση στο ΙΛΙΟΝ Plus τη Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου,είναι και πάρτυ/παρουσίαση του νέου τους CD και θα περιλαμβάνει πολλούς φίλους τους, γνωστούς μουσικούς.

 

ΙΛΙΟΝ plus

Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17

2108824383, 6983600510

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 6 ευρώ

 

 

Leave a Comment