Οι ΕΚΜΕΚ στο club του Σταυρού του Νότου

Οι ΕΚΜΕΚ στο club του Σταυρού του Νότου

Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα πιο δυναμικά και εξωστρεφή ελληνικά συγκροτήματα, γνωστοί για την ιδιαιτερότητα των εμφανίσεων τους, έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου.

 Με φωνές, τρομπέτες, κιθάρες και κρουστά θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία που θα μας μας ταξιδέψουν από τον λυρισμό του «Άγγελος ξένος», τη ροκ έξαρση του «Φυγά», το λάτιν πανηγύρι του «Αχ Μαρία» ως την τελευταία τους κυκλοφορία το «Πουλί ξενιτεμένο».

 
Δημιουργικοί και πάντα καλλιτεχνικά ανήσυχοι οι ΕΚΜΕΚ δεν θα μπορούσαν να μην «πειράξουν» και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, τραγούδια γνωστά και αγαπημένα από όλο το φάσμα της ελληνικής δισκογραφίας, καθώς και κάποιες προσεγμένες μουσικές επιλογές από την παγκόσμια σκηνή.

Την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, οι ΕΚΜΕΚ παρουσιάζουν στην Αθήνα το ταξίδι των δικών τους ήχων και ιστοριών και μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε μαζί!
ΕΚΜΕΚ LIVE
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 | 21:30

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 9226975
E-mail: stn@stn.gr
Site: www.stn.gr

Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό
EKMEK είναι οι Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα), Σάκης Ραπτόπουλος (ακορντεόν), Στέργιος Γιάννος (κοντραμπάσο), Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα), Αργύρης Κρομμύδας (ηλεκτρική κιθάρα) και Άλκης Κανίδης (φωνή, κλασική κιθάρα)

Leave a Comment