Γιώργος Σαμπάνης, Demy, Μαλού αποθεώθηκαν στη πρεμιέρα τους στο Acro!

Γιώργος Σαμπάνης, Demy, Μαλού αποθεώθηκαν στη πρεμιέρα τους στο Acro!

Το Acro κάνει και πάλι δυναμική είσοδο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του σχήματος και ο κόσμος βρέθηκε από νωρίς για να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο χειμώνας βρίσκει το Γιώργο Σαμπάνη στο απόλυτο meeting point της διασκέδασης Acro, με ανανεωμένη παρέα. Μαζί του αυτή τη σεζόν θα είναι η ταλαντούχα Demyκαι η ανερχόμενη Μαλού, καθώς επίσης και ο Dj Αντώνης Δημητριάδης σταθερός κι αυτή τη χρονιά στο Acro.

Με ένα πρόγραμμα που ποικίλει στα μουσικά είδη, από ποπ έως λαϊκά και νησιώτικα, ο Γιώργος Σαμπάνης ξέρει πως να διασκεδάσει το κοινό του και το κάνει κάθε φορά. Παλιές και νέες επιτυχίες, δικές του αλλά και άλλων καλλιτεχνών συνθέτουν το δικό του πρόγραμμα. “Θες”, “Χαμοπούλια”, “Είναι κάτι λαϊκά”, “Έλα πίσω στη θέση σου” αλλά και τα δικά του “Μόνο εξ επαφής”, “Πριν πεις σ’ αγαπώ”, “Μεταξύ μας” και φυσικά το τελευταίο του single “Σε σένα σταμάτησε η καρδιά” ήταν μερικά από τα τραγούδια που ακούσαμε.

 

Στα decks του Acro βρίσκεται και πάλι ο Dj Αντώνης Δημητριάδης με μοναδικά dj sets που ξεσηκώνουν.

Leave a Comment