«Φύλλο Σιγής» του Μιχαήλ Άνθη στο ΙΛΙΟΝ plus

«Φύλλο Σιγής» του Μιχαήλ Άνθη στο ΙΛΙΟΝ plus

Ο βραβευμένος με 4 κρατικά βραβεία του ΥΠ.ΠΟ. Μιχαήλ Άνθης παρουσιάζει στο ΙΛΙΟΝ plus την παράσταση «ΦΥΛΛΟ ΣΙΓΗΣ» ένα κωμικό, μουσικοθεατρικό μονόλογο …με 13 πρόσωπα.

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Στη ζωή του προπάτορά μας Αδάμ υπάρχουν δύο θηλυκές υπάρξεις : η Εύα και η συνείδησή του. Κι απ’ τις δύο ζει χωριστά για να μην έχει πρόβλημα.

Μετά από έντονη λογομαχία με το Θεό και τον εαυτό του, ή μάλλον με το Θεό Εαυτό του, το σκάει απ’ τον Παράδεισο, ξεκινώντας το μεγάλο ταξίδι μέσα στον καθένα. Μεταλλάσσεται σε Αδαμόπουλο, Αδάμογλου, Αδαμαντινό, Αδαμάκο, Άνταμσον κι ένα σωρό άλλα μεταπτωτικά καθαρματάκια, παίρνοντας έτσι την εκδίκησή του που του φορτώθηκαν όλες οι αμαρτίες του κόσμου, επειδή δοκίμασε απ’ τα οπωροκηπευτικά του Παραδείσου.

Στο τέλος, αφού εξαντλεί τον κακό εαυτό του, ξαναγυρίζει στον Παράδεισο, δήθεν μετανιωμένος, για να χτίσει αυθαίρετο με θέα Κόλαση. Ένας διαφορετικός, ξεκαρδιστικός μονόλογος, μια ιστορία με αρχή, μέση, αλλά χωρίς τέλος, με τον Μιχαήλ Άνθη σ’ ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, γέλιου, συγκίνησης, μεταμορφώσεων και συνεχών ανατροπών.

Κείμενο, σκηνοθεσία, μουσική, τραγούδια, ερμηνεία : Μιχαήλ Άνθης

Σκηνικά, κοστούμια : ομάδα «inter nos»

Φωτισμοί : Βασίλης Τζώρτζης

Οργάνωση παραγωγής: Αναστασία Παπαγεωργίου

ΙΝΦΟ

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17 Τηλ. Κρατήσεων: 2108824383, 6983600510

Γεν. Είσοδος : 9 ευρώ

Φοιτητικό/ ανέργων/ατέλειες: 6 ευρώ

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Έναρξη: 24/10

Ώρα: 21.00

Η πιο ροκ παράσταση της χρονιάς. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 24 Οκτωβρίου 2016 στο ΙΛΙΟΝ plus

Leave a Comment