Εκείνος + Εκείνος και  Βασίλης Καζούλλης στο Σταυρό του Νότου

Εκείνος + Εκείνος και Βασίλης Καζούλλης στο Σταυρό του Νότου

Έλειψαν 11 χρόνια από τα μουσικά πράγματα. Επέστρεψαν με μια μεγάλη συναυλία τον Μάιο του ‘15 και αυτό το φθινόπωρο οι «Εκείνος + Εκείνος» έρχονται και πάλι στo φιλόξενο club του Σταυρού του Νότου για 3 Παρασκευές του Νοεμβρίου. Μαζί τους ο Βασίλης Καζούλλης με τη δική του πολύχρονη ιστορία στη δισκογραφία, στις μουσικές σκηνές και στα μπαράκια.

 

«Κεντρική ιδέα…νά’μαστε μαζί»  είναι ο τίτλος της παράστασης για να περιγράψει την  ατμόσφαιρα που δημιουργείται  πάνω και κάτω από τη σκηνή, καθώς o Nίκος, ο Kώστας και ο Bασίλης μοιράζονται με τους παλιούς και νέους φίλους τα αγαπημένα τους τραγούδια:

«Φανή», «Χειμωνιάτικα Μπαρ» , «Χρώματα» ,  «Κάτι να γυαλίζει», «Μια γυναίκα μόνο ξέρει» , «Αεροπλάνα»,  “Είσαι ότι Έχω”, «Αμοργός», “Βορεινό λιμάνι», «Αν ήσουν άγγελος», “Παραισθήσεις” , “Αγάπη , τι δύσκολο πράγμα”, “Τα Λόγια Κομμάτια” και τις άλλες σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική πορεία τους.

 

Μαζί τους: ο Γιάννης Γρυπαίος: Μπάσο, ο Βαγγέλης Κρίθαρης: Ηλ. Κιθάρα, ο Δημήτρης Αιγινίτης: Τύμπανα και φωνητικά και η Νεφέλη Φασουλή: βιολί και φωνητικά.
Ώρα προσέλευσης: 22:30

Σταυρός του Νότου Club
– Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ 

«Κεντρική ιδέα…νά’μαστε μαζί»                       

Παρασκευή 6-13-20 Noεμβρίου

Σταυρός του Νότου Club

 

Leave a Comment