Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρεις!Αυτό το άρθρο πρέπει να το διαβάσεις!

Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρεις!Αυτό το άρθρο πρέπει να το διαβάσεις!

Περίπου 10 χρόνια η παγκόσμια οικονομία δημιουργεί κάτι αρκετά μεγάλο που αυτή τη στιγμή ακόμα δεν το αντιλαμβανόμαστε.Γίνεται μια προσπάθεια να αντικατασταθεί το χρήμα με την φυσική μορφή έτσι όπως την έχουμε σήμερα και να αντικατασταθεί με ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Πρόκειται για τα κρυπτονομίσματα.Σίγουρα έχεις ακούσει για το Bitcoin ένα Cryptocoin που εκτόξευσε την τιμή του έως και 20.000$ αυτό σημαίνει πως αν τα είχες πάρει νωρίς τώρα δεν θα ξαναπήγαινες για δουλειά.

Η οικονομία αυτή συνεχίζει να εξελίσσεται και να μοιράζει ακόμα λεφτά.Βρισκόμαστε στην φάση εύρεσης του νέου coin που θα ανέβει σε τρελά νούμερα.Πολλοί λένε ότι αυτό θα είναι το Ripple με μόλις 0,40$ σήμερα.Γιατί να μην έχεις μερικά;Άλλοι μιλούν για το Stellar με μόλις 0,22$ σήμερα ενώ κάποιοι καλοβλέπουν και το Electroneum με 0,035$ σήμερα.

Τα πράγματα με τα κρυπτονομίσματα δεν ειναι ξεκάθαρα και για αυτό υπάρχουν ευκαιρίες,σκέψου ότι μόνο το 2 % των Ελλήνων ασχολούνται και ήδη κερδίζουν αρκετά και μάλιστα αφορολόγητα αφού ακόμα δεν υπάρχει πλαίσιο και ο σκοπός της ίδρυσης τους είναι να μην υπάρχει. Ήδη υπάρχουν 12 ΑΤΜ στην Ελλάδα για να κάνεις ανάληψη τα χρήματα σου τοποθετώντας απλά το κινητό σου στην υποδοχή για να διαβάσει το qr code.

Με το άρθρο αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε για την ύπαρξη αυτού του χώρου που μπορείς να κυνηγήσεις το όνειρο σου και να επενδύσεις πάνω σε κάποια νομίσματα τώρα που πλησιάζονται.

Αν δεν θέλεις να επενδύσεις μπορείς να λάβεις δωρεάν με τους δυο ακόλουθους τρόπους και σίγουρα θα μας ευγνωμονείς

1.Βγάλε Bitcoin ενώ σερφάρεις και πάρε μικρότερα νομίσματα και ξεκίνα να κερδίζεις.  

2.Κατέβασε αυτή την εφαρμογή Electroneum και βάλε τον κωδικό για boost!Μην αλλάξεις αυτά τα νομίσματα φαίνεται να έχουν άνοδο.

Πλατφόρμα που θα χρειαστείς να ανταλλάξεις τα δωρεάν νομίσματα σου είναι η Cryptopia.

Εδώ θα βρείς περισσότερα δωρεάν Faucet (Βρύσες που δίνουν δωρεάν νομίσματα) Faucethub

Για όσους θέλουν να αγοράσουν απευθείας με Euro πρέπει να κατεβάσουν το Coinbase

Τέλος τα χρήματα μας τα αποθηκεύουμε στο πορτοφόλι μας,προτείνουμε το exodus.

Σημείωση:Τα παραπάνω δεν αποτελούν χρηματοοικονομικές συμβουλές και ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πως και που θα επενδύσει τα χρήματα του.

 

Leave a Comment