Δυναμικά ξεκινάει και φέτος το HolyWood Stage!

Δυναμικά ξεκινάει και φέτος το HolyWood Stage!

Όσοι το έχουν επισκεφτεί έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις αφού ξεχωρίζει για τη φιλοξενεία πελατών αλλά και καλλιτεχνών,για τα καθαρά ποτά με τις οικονομικές τιμές αλλά και την διάθεση όλου του προσωπικού.

Ο λόγος για το HolyWood Stage στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 289 που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να ανέβει στις πρώτες επιλογές διασκέδασης και πλέον να αποτελεί »must go» μέρος όλες τις ημέρες λειτουργίας του.

Οι νέοι καλλιτέχνες το αγαπούν για την δυνατότητα που τους δίνει να παρουσιάσουν τις δουλειές τους σε ένα άρτια εξοπλισμένο stage με απεριόριστες δυνατότητες.

Οι επώνυμοι καλλιτέχνες απολαμβάνουν την ζεστασιά του χώρου,του προσωπικού και του κόσμου που βρίσκονται περικυκλικά από τη σκηνή με όλο το κόσμο να γίνεται μια μεγάλη παρέα.

Το HolyWood Stage επενδύει πολύ στους νέους καλλιτέχνες και σε επωνύμους που θεωρεί ξεχωριστούς και η διαφήμιση του κάθε event γίνεται με προσεκτικό πλάνο,στοχευμένο χωρίς να κουράζει αλλά ταυτόχρονα να μην αφήνει κανέναν ανενημέρωτο.

Φέτος το HolyWood Stage θα βρεθεί όπως και πέρυσι στο Athens Beer Festival (1-11 Σεπτεμβρίου,Γκάζι)για να στηρίξει τον θεσμό,τους μουσικούς αλλά και να γνωρίσει ο κόσμος τους ανθρώπους που δουλεύουν για την διασκέδαση του.

Αμέσως μετά ξεκινάει η προετοιμασία του χώρου που και αυτόν τον χειμώνα θα αγκαλιάσει μουσικά την διασκέδαση σας.Πολλοί και φέτος οι νέοι καλλιτέχνες ή μάλλον καλύτερα ανερχόμενοι καλλιτέχνες αφού το HolyWood Stage συμβάλει τα μέγιστα για να αποτελέσουν οι καλύτεροι εξ αυτών τα επόμενα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής σε συνεργασία με την Crystal Dreams Music.

Πολλά και τα μεγάλα ονόματα που θα μας ανεβάσουν την διάθεση στα ύψη και αυτή τη σεζόν. Ο προγραμματισμός γίνεται όπως πάντα με πολύ προσοχή λόγω του πήχη που έχει ανέβει αρκετά από την διοίκηση για τους θαμώνες του μαγαζιού και έτσι πολύ δύσκολα διαρρέει κάποιο όνομα.Από το ρεπορτάζ μας όμως προκύπτει πως ο Χρήστος Δάντης θα φιλοξενηθεί τον Οκτώβριο ανοίγοντας μια σειρά μεγάλων μουσικών γεγονότων.

Πηγαίνοντας στο HolyWood πρέπει να ξέρετε 3 λέξεις,Παρέα-Ποιότητα-Αμοργός,τώρα τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις ανακαλύψτε τες επισκεπτόμενοι το μαγαζί.

Leave a Comment