Χαριστική βολή στο Mega από τους »αμέτοχους»

Χαριστική βολή στο Mega από τους »αμέτοχους»

450 εργαζόμενοι μέχρι σήμερα έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν ανοιχτό το μεγάλο κανάλι!Έκαναν ότι δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί,ανέλαβαν να συντονίσουν ένα κανάλι όπου όλα έδειχναν πως πήγαινε για »μαύρο» και όμως αυτοί οι 450 κατάφεραν μέχρι και να μαζέψουν χρήματα για να μειώσουν τα χρέη που δεν δημιούργησαν αυτοί και όλα αυτά ενώ παρέμεναν απλήρωτοι για 21 μήνες.

Η προσπάθεια τους δεν άφησε ασυγκίνητους όπως φάνηκε αρχικά τους μεγάλους οικονομικούς παράγοντες της χώρας με Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη να μπαίνουν στο μετοχικό σχήμα που συμπλήρωνε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Και κάπου εκεί αρχίσαμε όλοι να λέμε μας πως θα συνυπάρξουν όλοι αυτοί μαζί;Μέχρι που ήρθε η ώρα που φάνηκε πως το παιχνίδι ήταν απλά εντυπωσιασμού αφού το MEGA δεν μπήκε στο παιχνίδι της διεκδίκησης της τηλεοπτικής άδειας.

Εδώ λοιπόν άρχισε να φαίνεται το ψεύτικο παιχνίδι εκατομμυρίων με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αντιλαμβάνεται πως δεν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του με τους άλλους δυο,ο Ιβάν Σαββίδης αφού πήρε το Epsilon να μην έχει την όρεξη να ασχοληθεί και με το MEGA και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πανηγυρίζει ακόμα την απόκτηση του…Μιραλάς. Πολύ λίγοι όλοι τους για το Μεγάλο Κανάλι που όπως όλα δείχνουν πάει για κλείσιμο.

Με συνεχή Έκτακτα Δελτία μας ενημερώνουν οι εργαζόμενοι για τις εξελίξεις

 

Leave a Comment