Οι «String Demons» στο Roof Stage του Gazarte

Οι «String Demons» στο Roof Stage του Gazarte

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί με ένα cello και ένα βιολί…

Οι «String Demons», τα 2 ταλαντούχα αδέλφια, συμφιλιώνουν με μοναδικό τρόπο την κλασική μουσική με τη Heavy Metal, την παραδοσιακή & λαϊκή με τη Rock και μας ταξιδεύουν μέχρι εκεί που φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, κρουστά, τύμπανα και Έγχορδα…!!!

Το αποτέλεσμα είναι μαγικό! Ο ηλεκτρικός ήχος σε αντιδιαστολή με την κλασική παιδεία τους, σε συνδυασμό με επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, δημιουργούν ένα μουσικό αποτέλεσμα που μαγεύει τον ακροατή. Μόλις τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα δοξάρια, η ατμόσφαιρα γίνεται σχεδόν διονυσιακή μέσα από ιδιαίτερες διασκευές σε συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του M. Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων, αλλά και δικές τους.

Μετά από τις εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο καθώς επίσης και σε σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι «String Demons» ανεβαίνουν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στο Roof Stage του Gazarte για ένα live με αφοπλιστική φαντασία!

About «String Demons»
Πήραν τα διπλώματα τους με άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο. Έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο καθώς επίσης και σε πολλά άλλα μέρη σε Ελλάδα και εξωτερικό .

Στη μέχρι τώρα πορεία τους σαν σχήμα, που ξεκίνησε μόλις το 2014, έχουν συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους. Tο πρώτο τους ολοκληρωμένο album, βασισμένο κυρίως σε δικές τους συνθέσεις, θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016 από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία του εξωτερικού.

Πληροφορίες
GAZARTE Roof Stage
Βουτάδων 32-34, Γκάζι

String Demons :
Kωνσταντίνος Μπουντούνης, cello
Λυδία Μπουντούνη, βιολί
Κυριακή 24 Ιανουαρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 6€
Ώρα έναρξης: 21.00

Παραγωγή: fantasia music

Leave a Comment