Το Πάρτυ του Ρυθμού 94,9

Μία μοναδική live βραδιά με το Νίκο Κουρκούλη και την Πωλίνα Χριστοδούλου έζησαν οι τυχεροί ακροατές του Ρυθμού 949 το βράδυ της Τετάρτης 14 Μαρτίου στο Dream City, με την ιδανική ατμόσφαιρα ενός επιτυχημένου πάρτυ, όπως άλλωστε συνηθίζει να διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός σταθερά κάθε Τετάρτη στο γνωστό club του κέντρου.
Τη βραδιά άνοιξε η Πωλίνα Χριστοδούλου, η οποία με την εκθαμβωτική της παρουσία πάνω στη σκηνή και την μεγάλη δυναμική της φωνής της, έδωσε το σύνθημα για να ανέβουν οι ρυθμοί της διασκέδασης. Εντυπωσιακή η ερμηνεία της στο νέο της τραγούδι «Πρώτη του μήνα», το οποίο κερδίζει ολοένα και περισσότερο την προτίμηση του κόσμου.
Τη σκηνή ‘κατέκτησε’ στη συνέχεια ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος πριν μία εβδομάδα ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Frangelico -έχοντας στο πλάι του την Πωλίνα Χριστοδούλου-γνωρίζοντας ήδη την απόλυτη επιτυχία. Ξεχωριστή η είσοδός του στη σκηνή με δεκάδες λευκά μπαλόνια να αιωρούνται και με κόκκινα γράμματα τυπωμένο το στίχο «Η μαζί σου ή θάνατος», τον τίτλο από το ολοκαίνουργιο single του Νίκου Κουρκούλη με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.
Μια γνήσια λαϊκή βραδιά με τον πρωταγωνιστή της διασκέδασης Νίκο Κουρκούλη πάνω στο stage και τον κόσμο να απολαμβάνει ένα πρόγραμμα γεμάτο μεγάλες επιτυχίες!

Leave a Comment