Τι λέει ο «Προύσαλης» για την τρίτη σεζόν των Άγριων μελισσών! «Ο Δούκας κάνει ότι θέλει»…

Τι λέει ο «Προύσαλης» για την τρίτη σεζόν των Άγριων μελισσών! «Ο Δούκας κάνει ότι θέλει»…

Στην τρίτη σεζόν των Άγριων μελισσών, η οποία διαδραματίζεται την περίοδο της επταετίας, αλλά και στον… γάμο του με τη Ρίζω, αναφέρθηκε ο «Προύσαλης»! Ο Γιώργος Σουξές, μίλησε στον «Τηλεθεατή» και για τις εξελίξεις που έρχονται λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου κύκλου, τονίζοντας πως δεν τους άφησαν με τη Ρίζω να χαρούν το γάμο τους, με όλα όσα γίνονται στο χωριό.

«Ο Δούκας δεν μένει μέσα, κάνει ό,τι θέλει. Έχει τα μέσα, τα λεφτά, δεν γίνεται εύκολα αυτό», να μείνει σε κατ ΄οίκον περιορισμό, λέει, ενώ σημειώνει ότι Προύσαλης και Δούκας «είναι συνεχώς σε ρήξη, γιατί ο Προύσαλης ξέρει ότι δεν είναι καλός άνθρωπος, το έχει αποδείξει επανειλημμένα αυτό. Αλλά πρέπει να τον πιάσει με το νόμο και όχι γιατί φαντάζεται κάποια πράγματα, αυτό είναι το θέμα».

Όσον αφορά στο αν θα ξεκινήσουν οι έρευνες για τη δολοφονία του Αλέξη, λέει πως δεν το γνωρίζει. «Ξέρω ότι αυτήν τη στιγμή τον υποπτεύονται, αλλά δεν ξέρω πώς θα καταλήξει».

Όσο για το τι αγαπάει στο ρόλο του, αυτό είναι «το γεγονός ότι δεν είναι μονοδιάστατος. Από τη μία, έχει το καθήκον του ως χωροφύλακα και, από την άλλη, είναι και κάτοικος αυτού του χωριού από γεννησιμιού του. Εκεί μεγάλωσε, τους γνωρίζει όλους, είναι φίλοι
του, συμμαθητές του, ξέρει τις οικογένειες τους. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να είναι δίκαιος, για να μην πει κάποιος ότι τον αδίκησε, αλλά παράλληλα να τηρήσει και το γράμμα του νόμου».

«Εγώ έχω μια έμφυτη τάση προς την ελευθερία, προς τη δικαιοσύνη, αλλά δεν ξέρω αν θα συμπεριφερόμουν όπως αυτός. Μπορεί να ξέφευγα λίγο, αν ήξερα ότι κάποιος έχει κάνει κάτι. Ίσως να μην περίμενα τις αποδείξεις»

Το φινάλε του Β΄Κύκλου βρίσκει, όπως λέει, το χωριό ρημαγμένο.

«Το χωριό έχει ρημάξει, έτσι όπως εξελίχθηκε η ιστορία. Ελπίζουμε η επόμενη σεζόν να είναι πιο αισιόδοξη, αν και δεν το βλέπω, από τη στιγμή που θα διαδραματίζεται στην επταετία. Πιστεύω πως είναι τελείως διαφορετικός ο τρίτος κύκλος από τον προηγούμενο».

Ο ίδιος έχει ήδη συμφωνήσει και θα συμμετέχει στην επόμενη σεζόν.

 

 

The post Τι λέει ο «Προύσαλης» για την τρίτη σεζόν των Άγριων μελισσών! «Ο Δούκας κάνει ότι θέλει»… appeared first on Usay.gr.

ΠΗΓΗ usay.gr

Leave a Comment