Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στην Αλεξανδρούπολη

H μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση του χειμώνα «Ένας Τρελλός»
με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο την Πέμπτη 8 Μαρτίου στο
ΝΟΤΟS Stage (πάρκο Εγνατίας)

& την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Clochard (παλιά πόλη) στην Ξάνθη
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” προ(σ)καλούν το κόσμο να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί.
Μετά την επιτυχία των παραστάσεων στην Αθήνα και πριν την εξόρμηση της καλοκαιρινής περιοδείας του project «πάμε παράλια II», ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” αυτοπαρουσιάζονται και παρουσιάζουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια την μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράσταση, η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό.
Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχαρίστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο “Ένας τρελλός”, που σύντομα θα αποβιβαστεί στα δισκοπωλεία.
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο τραγούδι, το βιολί, το τρομπόνι, το μαντολίνο, την κιθάρα, ο Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι και το μαντολίνο, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο πιάνο, ο Λευτέρης Βαρθάλης στο μπάσο, η Σοφία Παπουλάκου στο τραγούδι, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!!!

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012
ΝΟΤΟS Stage (πάρκο Εγνατίας), Αλεξανδρούπολη
τηλ. κρατήσεων 25510.80060
Ώρα προσέλευσης: 21:00μ.μ.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012
Clochard (παλιά πόλη), Ξάνθη
τηλ. κρατήσεων 25410.25725
Ώρα έναρξης: 22:30μ.μ.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Leave a Comment