Οι Active Member στο Club του Μύλου


ACTIVE MEMBER
tour2012:
“Στων Βουβών την Εσχατιά

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
ΜΥΛΟΣ CLUB
Οι Active Member το γκρουπ από το Πέραμα, έχει ήδη διανύσει 20 χρόνια στην δισκογραφία αλλά κυρίως στην σκηνή.  Με την πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει ένα ραντεβού κάθε άνοιξη για να γιορτάσει όλα τα νέα τραγούδια και τα νέα projects που έχουν προκύψει στο μεταξύ, καθώς η παρέα από το Πέραμα, είναι βρίσκεται διαρκώς σε δράση. Το Σάββατο 31 Μαρτίου, οι Active Member επιστρέφουν στην πόλη, στο  Μύλο, για ένα μοναδικό live. Ο νέος τους δίσκος κυκλοφόρησε αρχές καλοκαιριού από το label Imantas με τίτλο «Στων Βουβών την Εσχατιά» και ο B.D.Foxmoor μαζί με την Sadahzinia πραγματοποίησαν κάποιες επιλεκτικές  εμφανίσεις στον Μύλο θα παρουσιάσουν ένα τουλάχιστον τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια νέα και παλαιότερα, μιξαρισμένα μεταξύ τους ή ακόμα και ειπωμένα αλλιώς.
M
αζί με τους Active Member θα εμφανιστούν  στη σκηνή το γκρουπ Χνάρια με νέο δίσκο, και ο Dj Moya.
Ο Jamoan στην κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική) και στα κρουστά συνοδεύει το γκρουπ . Άλλωστε ήταν εκεί από την αρχή σχεδόν πριν δυο δεκαετίες όταν ξεκινούσαν όλα και με τον ήχο του έχει χαρακτηρίσει πολλά κομμάτια των Active Member.ACTIVE MEMBER

 Οι Active Member δημιουργήθηκαν τον Ιούνιο του 1992, από τον Β.D.Foxmoor
(Μιχάλης Μυτακίδης).
Αποτελούνται από τους
Β.D.Foxmoor και την
Sadahzinia.
Μέσα στο 1992, ο B.D. Foxmoor, δημιούργησε τη Freestyle Productions, μια ομάδα παραγωγής, μέσω της οποίας κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο, τη «Διαμαρτυρία». Στη συνέχεια συγκέντρωσε και οργάνωσε έναν πυρήνα ανθρώπων, τους Radicals, για να στηρίξουν την όλη προσπάθεια. Άλλωστε, εκείνη την εποχή το hip-hop με ελληνικό στίχο ήταν κάτι που δε χώραγε στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας. Από τότε, όμως, η Freestyle Productions έχει κυκλοφορήσει δεκάδες δίσκους, είτε σαν ανεξάρτητη εταιρία είτε σε συνεργασία με άλλες εταιρίες. Πράγματι, στις αρχές του 1995 οι Active Member τράβηξαν το ενδιαφέρον των δισκογραφικών εταιρειών και υπέγραψαν συμβόλαιο με την Warner (για πρώτη φορά ελληνικό hip-hop γκρουπ υπέγραφε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα.) Μέσα σε λίγους μήνες κυκλοφόρησε η τρίτη δισκογραφική δουλειά των Active Member «Το Μεγάλο Κόλπο», που τους έκανε ευρύτερα γνωστούς.
Έκτοτε οι Active Member τόλμησαν την υπέρβαση να βαφτίσουν το hip-hop που εκπροσωπούσαν και να το πουν Low Bap, προσδιορίζοντάς ότι σημαίνει την άμεση σχέση που έχει ο λόγος με τη ζωή. Με αυτή την κίνηση βέβαια, ήθελαν να διαφοροποιήσουν τη θέση τους από το υπόλοιπο εγχώριο και παγκόσμιο hip hop ηχητικά και αισθητικά.
Οι Active Member είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις γκρουπ σε παγκόσμιο επίπεδο που κρατάνε τόσο πιστά τα ραντεβού τους με το κοινό, και που η θεματολογία τους έχει έντονη την αίσθηση της εποχής τους και της επικαιρότητας.
Oι Active Member έχουν συμμετάσχει στην κυκλοφορία περισσότερων από 100 δισκογραφικών δουλειών και projects από το 1993 ως σήμερα (συμμετέχουν δραστικά στην παραγωγή, τους στίχους και την παρουσίαση των project αυτών).
Σε λίγους μήνες οι Active Member “ξαναχτυπούν” με την 16η δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο  «Στων βουβών την Εσχατιά».
Έχουν εμφανιστεί ζωντανά περισσότερες από 700 φορές στην Ελλάδα, καθώς και στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Γερμανία.

INFO
Μύλος ‘’Club’’
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Προσέλευση: 21:00
Τηλ: 2310 510081
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ταμειο: 15€, Προπώληση: 12€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΜΥΛΟΣ, METROPOLIS, TICKET HOUSE

Leave a Comment