Νέο ατόπημα Πολάκη: Φωτογραφίζεται έξω από ΜΕΘ χωρίς μάσκα!

Νέο ατόπημα Πολάκη: Φωτογραφίζεται έξω από ΜΕΘ χωρίς μάσκα!

Η αγωνία του Παύλου Πολάκη να αποδείξει ότι έχει δίκιο για τις ΜΕΘ τον οδήγησαν σε ένα ακόμη κραυγαλέο ατόπημα.

Προκειμένου να απαντήσει στον διοικητή του νοσοκομείου Σωτηρία που τον διέψευσε ότι δήθεν δεν λειτουργούν οι 50 ΜΕΘ που δώρισε η Βουλή, αλλά και στον πρόεδρο του κοινοβουλίου, Κώστα Τασούλα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έσπευσε να κάνει… έφοδο στο νοσοκομείο.

Χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο, ο Π. Πολάκης υποστήριξε πως ό,τι έχει γράψει για τις ΜΕΘ ισχύει στο ακέραιο, επικαλούμενος τις συνομιλίες του «με γιατρούς». Ζήτησε μάλιστα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να διώξει τον διοικητή του νοσοκομείου, επειδή λέει ψέματα.

Το χειρότερο ωστόσο είναι ότι ο – γιατρός – Παύλος Πολάκης, συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία έξω από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς να φορά μάσκα!

Δείτε την ανάρτηση:

Το νέο ατόπημα έγινε μάλιστα, λίγα μόλις 24ωρα μετά την ανάρτηση φωτογραφίας από τραπέζωμα στα Χανιά, όπου για μια ακόμη φορά έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα ισχύοντα μέτρα για την ανάσχεση του κορωνοϊού. Μια κίνηση που δεν του στοίχισε φυσικά, αφού και κάλυψη από τον Αλέξη Τσίπρα πήρε και η κλήση στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προφανώς «για τα προσχήματα».

The post Νέο ατόπημα Πολάκη: Φωτογραφίζεται έξω από ΜΕΘ χωρίς μάσκα! appeared first on Usay.gr.

ΠΗΓΗ usay.gr

Leave a Comment