Καταχράστηκε χρήματα για την πανδημία για να αγοράσει… Lamborghini Urus!

Καταχράστηκε χρήματα για την πανδημία για να αγοράσει… Lamborghini Urus!

Ο Lee Price III από το Τέξας των ΗΠΑ, συνελήφθη επειδή καταχράστηκε 1,6 εκατ. δολάρια του προγράμματος προστασίας μισθοδοσίας (Paycheck Protection Program) στις ΗΠΑ,, και αντί να πληρώσει με τα χρήματα αυτά τους υπαλλήλους του, αγόρασε μια Lamborghini Urus, ένα Ford F-350, ένα ρολόι Rolex και κάποια ακίνητα. Επίσης ξόδεψε χιλιάδες δολάρια σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και κλαμπ.

Ο Price κατηγορούνταν για τραπεζική απάτη, για ψευδή δήλωση σε κρατικό ίδρυμα και για συμμετοχή σε συναλλαγές με παράνομα έσοδα, με το δικαστήριο να αποφασίσει την 9ετή κάθειρξή του. Συγκεκριμένα θα περάσει τους επόμενους 110 μήνες στη φυλακή.

Το πρόγραμμα Paycheck Protection δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ προκειμένου να παρέχει δάνεια σε επιχειρήσεις οι οποίες αδυνατούσαν να πληρώσουν τους υπαλλήλους κατά τη διάρκεια του lockdown εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Αυτό συνέβαλε στο να σωθούν πολλές θέσεις εργασίας, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να κάνουν κατάχρηση του προγράμματος.

The post Καταχράστηκε χρήματα για την πανδημία για να αγοράσει… Lamborghini Urus! appeared first on Usay.gr.

ΠΗΓΗ usay.gr

Leave a Comment