Η τελική τριάδα στο Hard Rock Ricing

Το 3ο Hard Rock Rising Live Event ανέδειξε νικητές τους Mr. Highway Band. Οι 3 μπάντες που συμμετείχαν (3ΕΥΧΕΣ- Mr. Highway BandKarro),  προσέφεραν στο κοινό ένα βράδυ με διαφορετικά ακούσματα και οι fans των μπαντών που βρέθηκαν στο Hard Rock Cafe Athens δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα θερμό περιβάλλον.
Οι Mr. Highway Band, με τη δυνατή σκηνική παρουσία και τις εκρηκτικές τους διασκευές, κατάφεραν να περάσουν στον Ελληνικό τελικό του Hard Rock Rising, την Τετάρτη 21 Μαρτίου. Μαζί τους θα διαγωνισθούν τη βραδιά αυτή και οι 2 νικητές των προηγούμενων Hard Rock Rising Live Events, οι Grain of Sense και οι Schooldrivers.
Στον τελικό, η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τους: Χάρη Συμβουλίδη (αρχισυντάκτη του Avopolis.gr), Κωνσταντίνο Δημόπουλο (ραδιοφωνικό παραγωγό), Φώτη Βαλλάτο (διευθυντή σύνταξης της Lifo), Δημήτρη Κοργιαλά (Μουσικό-Συνθέτη), Γιάννη Λεουνάκη (ραδιοφωνικό παραγωγό στον Rock FM).
Ποιά μπάντα θα αναδειχθεί η εκπρόσωπος της χώρας μας και θα περάσει στη παγκόσμια φάση του διαγωνισμού Hard Rock Rising; Ελάτε να το μάθουμε μαζί στις 21 Μαρτίου, (21:00), στo Hard Rock Café Athens (Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα)! 

Leave a Comment