Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη

Την Ημέρα της Γυναίκας επέλεξε ο Νίκος Κουρκούλης για την έναρξη των εμφανίσεών του σε ένα από τα πιο αγαπητά για την διασκέδαση του κοινού ‘στέκια’ της παραλιακής, το Frangelico.
 Το βράδυ της πρεμιέρας του, ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος διακρίνεται για τις μοναδικές στιγμές διασκέδασης που προσφέρει στον κόσμο,  παρουσίασε στο κατάμεστο Frangelico ένα υπέροχο πρόγραμμα, διατηρώντας το κέφι του κοινού αμείωτο μέχρι τις πρωινές ώρες.
Πλάι του εμφανίζεται η νεαρή και ταλαντούχα Πωλίνα Χριστοδούλου, η οποία έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες της, τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση πάνω στη σκηνή, τόσο στο solo πρόγραμμά της, όσο και στις στιγμές των ντουέτων με το Νίκο Κουρκούλη.
Ο Νίκος Κουρκούλης ξεκίνησε το πρόγραμμά του παρουσιάζοντας για πρώτη φορά live το ολοκαίνουργιο κομμάτι του «Η μαζί σου ή θάνατος» με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, υπογραμμίζοντας τη συνεργασία του με το διάσημο μουσικοσυνθέτη.
Στη συνέχεια καλωσόρισε τον κόσμο και με αφορμή τη Ημέρα της Γυναίκας ερμήνευσε μία σειρά τραγουδιών αφιερωμένα στις γυναίκες, καλώντας μάλιστα μόνο τους άνδρες να τα τραγουδήσουν μαζί του.
Ακολούθησε η υπέροχη μπαλάντα «Μόνο για λίγο» την οποία μάλιστα αφιέρωσε στη σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του. 

Leave a Comment