Δημήτρης Κοργιαλάς @ Σταυρός του Νότου Club -Κερδίστε Προσκλήσεις-

 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ  
«Η ζωή είναι μια βόλτα»
Δευτέρα 2 Απριλίου
Στο Club του Σταυρού του Νότου
Την Δευτέρα 2 Απριλίου στο clubτου Σταυρού του Νότου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μας παρουσιάζει την καινούρια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η ζωή είναι μια βόλτα», λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της.
Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του προσωπική δουλειά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς επιστρέφει έχοντας στις αποσκευές του 10 ολοκαίνουργια τραγούδια σε μουσική δική του και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, του Σταύρου Σταύρου και δικούς του.
Μαζί του σε αυτήν τη «βόλτα» αγαπημένοι φίλοι, οι οποίοι θα τον συντροφεύσουν στο club του Σταυρού του Νότου, για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα καινούρια του τραγούδια.
Η ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, η ΠΕΝΥ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ(Όναρ), ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗΣ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, η ΗΛΙΑΝΑ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ και φυσικά η ΕΥΡΥΔΙΚΗσυμμετέχουν ερμηνευτικά σε αυτή τη δουλειά, ενώ στην σκηνή θα ανέβει και ο Θάνος Παπανικολάου για να ερμηνεύσει μαζί με τον Δημήτρη κάποιες από τις επιτυχίες τους. 
Την Δευτέρα 2 Απριλίου στο clubτου Σταυρού του Νότου ο Δημήτρης Κοργιαλάς μας παρουσιάζει τα καινούρια του τραγούδια.
Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα προσέλευσης: 21.30

Σταυρός του Νότου Club – τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Για να μπείτε στη κλήρωση των 2 διπλών προσκλήσεων με ποτό στείλτε mail στο info@music-dreams.gr με Θέμα Κοργιαλάς και στο κείμενο τα στοιχεία σας και τηλέφωνο επικοινωνίας μέχρι το Σάββατο 31/3

Leave a Comment