Δείτε πόσο πουλιέται το φοιτητικό σπίτι του Μπαράκ Ομπάμα

Δείτε πόσο πουλιέται το φοιτητικό σπίτι του Μπαράκ Ομπάμα

Αρκετές δεκαετίες πριν μπει στο Λευκό Οίκο και γίνει ένας από τους αγαπημένους Προέδρους των Αμερικανών, ο Μπαράκ Ομπάμα σπούδαζε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Columbia. Όπως πολλοί συνομήλικοί του, έτσι κι εκείνος, νοίκιαζε ένα διαμέρισμα με μερικούς συμφοιτητές του, καθώς οι τιμές των ήταν υπερβολικά υψηλές για ένα μόνο άτομο.

Τώρα, 37 χρόνια από την αποφοίτησή του, το σπίτι της οδού West 114th στο Μανχάταν με τα τρία υπνοδωμάτια και τα δύο μπάνια, πωλείται έναντι 1.450.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με την καταχώριση, το διαμέρισμα είναι μέρος μιας πολυκατοικίας 39 διαμερισμάτων σε μια ήσυχη έκταση μεταξύ Broadway και Riverside Drive, μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πανεπιστημιούπολης.

Το προπολεμικό κτίριο, έχει πλέον ασανσέρ και χώρο πλυντηρίων, διατηρώντας παράλληλα τη vintage αισθητική του. Τα διαμερίσματα είναι ψηλοτάβανα και φωτεινά, ενώ εκείνο που ζούσε ο πρώην Πλανητάρχης έχει τεράστιο σαλόνι.

Όταν, πια, πήρε το πτυχίο του και πριν ξεκινήσει σπουδές Νομικής στο Harvard, έζησε σε ένα κλασικό σπίτι του Μπρούκλιν. Πουλήθηκε το 2017, έναντι 4.3 εκατομμυρίων δολαρίων.

The post Δείτε πόσο πουλιέται το φοιτητικό σπίτι του Μπαράκ Ομπάμα appeared first on Usay.gr.

ΠΗΓΗ usay.gr

Leave a Comment