ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ από την επίθεση σε σχολείο της Ρωσίας: Μαθητές πηδούν από παράθυρα για να σωθούν – 11 νεκροί

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ από την επίθεση σε σχολείο της Ρωσίας: Μαθητές πηδούν από παράθυρα για να σωθούν – 11 νεκροί

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από σχολείο στην πόλη Καζάν της Ρωσίας, όπου σημειώθηκε επίθεση νωρίτερα σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 11 άνθρωποι.


Σύμφωνα με τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Interfax, τα θύματα είναι οκτώ μαθητές και ένας δάσκαλος. Αργότερα όμως έγινε γνωστό ότι οι νεκροί είναι 11. Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Υπήρξαν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση, με κάποια ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων να μεταδίδουν ότι οι δράστες ήταν δύο ένοπλοι έφηβοι και άλλα ότι επρόκειτο για έναν δράστη. Το RIA μετέδωσε ότι ο ένοπλος συνελήφθη και ότι νωρίτερα είχε ακουστεί μια έκρηξη στο σχολείο. Δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της επίθεσης.


Οπτικό υλικό που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σοκάρει, καθώς διακρίνονται μαθητές να πηδούν από παράθυρα τρίτου ορόφου για να γλιτώσουν τα πυρά.

The post ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ από την επίθεση σε σχολείο της Ρωσίας: Μαθητές πηδούν από παράθυρα για να σωθούν – 11 νεκροί appeared first on Usay.gr.

ΠΗΓΗ usay.gr

Leave a Comment